Bemutatkozás | Yogacity

Bemutatkozás

“A jóga sokezer éves hagyománya az ősi Indiából származik. Rendkívül összetett eszmei tanítása mellett különböző testgyakorlatokat, relaxációs és meditációs technikákat tanít, amelyek által segít megőrizni az ember biológiai és mentális egyensúlyát. A jóga célja nemcsak a test fiatalon tartása. Szellemi és lelki tudomány lévén megtanít bennünket nyitott szemmel járni, hogy elemző módon szemlélhessük önmagunkat, s a körülöttünk lévő világot.

A jóga egy életmód, az önfejlesztés tudománya,

mely új távlatokat nyit az ember számára: az egészség, a harmónia, a béke, a stresszmentes élet, s az önmegvalósítás magasabb rendű egységét.”

Gaura Krisna Dász

A jógával pár évvel ezelőtt egy véletlen folytán ismerkedtem meg és azonnal magával ragadott. Nagyszerű tanítóm Nagy Detty segítségével egyre közelebbről megismerkedtem a jóga világával és később kismamaként, majd kisgyermekes anyukaként is

igyekeztem a hétköznapjaim részévé tenni.

Egy teljesen más célból tett távol-keleti utazásunk során gyönyörű és egyedi jógaszőnyegeket fedeztem fel, és elkezdtem elmélyedni a jógaszőnyegek világában. Érdekesség, hogy a jógáról addig csak tőlem hallott férjem gondolata volt, hogy milyen jó lenne, ha ezeket a különleges szőnyegeket megoszthatnánk másokkal és hazánkban is fellelhetőek lennének. Így fogalmazódott meg bennünk a JogaCity gondolata….            

“Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött.”

Hioszi Tatiosz

Szimbólumunk a Tapas, melynek jelentése: képesség a kényelmetlenség elviselésére. Az az erő, mellyel el tudjuk kerülni a szükségtelen tetteket. Számos modern problémánk megszűnne létezni, ha abbahagynánk a szükségtelen tettek végzését, mint például a szükségtelen célok hajszolását, vagy olyan dolgok kimondását, amit később megbánunk.

A tapas az az erő, mellyel a spirituális evolúciónkat elősegítő és megszilárdító tetteket hajtunk végre.

Amikor fejlődünk, egyes részeink előreszáguldanak, míg más részeink, melyek számára kényelmes a jelen helyzet, visszatartanak a fejlődésben. A tapas az a képesség, hogy fenn tudjuk tartani ezt a súrlódást, és a diszkomfort ellenére is bátran haladjunk előre.

Gregr Maehle Szamádhi

Reméljük szőnyegeink és kiegészítőink mindenki számára hasznos társsá válnak majd a jóga fizikai és mentális gyakorlása során :)

Lívia és a YogaCity csapata

Miért válaszd a YogaCity termékeit?

Szakmai háttér - Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkba csak azok a termékek kerüljenek, amiket mi is használunk a mindennapi jógázás során és szakmailag biztosan állíthatjuk, hogy használatuk tökéletesen megfelel a gyakorlatok kivitelezése során.

Környezettudatosság - Törekszünk arra, hogy elhozzuk azokat a jógafelszereléseket, amelyek káros összetevőktől mentesek. Így tettük le voksunkat a természetes, környezetbarát parafa jógaszőnyeg mellett, melynek használata során egyaránt megmarad a jóga gyakorlásának öröme és a bolygónk védelmére szentelt figyelem is.

Magas minőség - Hosszas válogatás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy milyen alapanyagokból készülnek a termékek. Ennek következtében biztosak vagyunk abban, hogy nem pattog le a felülete, ezért sokáig hű társad lesz egy-egy termék.

Vélemények

Szeretnéd megtudni, hogy mit mondanak vásárlóink a nálunk vásárolt termékekről?
Itt és most megtudhatod.

November óta használom a csakrás jógaszőnyeget, a parafás változatot, és egyszerűen imádom!!! Öröm rajta minden jóga óra!!! Ami engem nagyon megfogott a természetessége, és a minősége!!! Nem csúszik, könnyen kezelhető, minőségi termék!!! Természetesen mindegyik jógamatrac gyönyörű, az összeset hazavinném!!! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a Jógacity termékeit!!!

Móricz Katalin

Körülbelül fél éve használom a csakrás matracot, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem csúszik, a vastagsága is megfelelő. A jóga gyakorlás mellett, az egyéni rezgésterápia, valamint hangfürdők alkalmával rendszeresen bevetésen van. A csodás látvány mellett a tapadása is pont tökéletes a hangtálaknak is.

Seres Krisztián

Iratkozz fel exkluzív ajánlatainkra!